BABEL is wonen naar eigen wens

Elke gezinswoning in BABEL bestaat uit twee verdiepingen: de onderste laag voor wonen, de bovenste voor slapen. BABEL telt straks 23 appartementen, allemaal uniek qua indeling en oppervlakte. Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden om deze totaal naar je eigen smaak in te richten. Denk groots! Kies jij bijvoorbeeld voor 2 of 3 of zelfs 4 slaapkamers óf droom je van het idee van een riante woonkeuken met kookeiland. Het kan allemaal. Het uitgangspunt van dit woonconcept is 23 unieke woongelegenheden waarvan de grootte varieert tussen de ca. 90 tot 145 m2 per woning. Hoe ziet dat eruit? De woonkamer sluit aan op de eigen buitenruimte, gelegen aan de collectieve straat of op straatniveau. Via een inpandige trap bereik je de tweede verdieping van de woning, met 2, 3 of optioneel 4 slaapkamers, een badkamer en bergruimte. Er is letterlijk en figuurlijk genoeg ruimte voor al jouw woonwensen.

Stedelijk wonen aan het water in BABEL

Naast ruime gezinswoningen nabij de binnenstad , biedt BABEL je een uitzonderlijk zicht op het water. Het water van de Maas en Schiehaven welteverstaan! De buurt ademt historie. Het Lloydkwartier is inmiddels een populaire vestigingsplek voor zowel bedrijven als bewoners. Op de Lloydpier voel je nog steeds de dynamiek van de havenstad. Je leeft er dichtbij het water. Het stoere gebouw past hier goed, met zijn gevel van baksteen en glas. De hoeklocatie aan de Schiehaven (Kratonkade – Loods Celebes) is qua licht en zicht ideaal en dagelijks het schouwtoneel van de Rotterdamse wateren en een prachtig deel van de skyline.

Babel Rotterdam “Groots wonen”

Samen maken, samen genieten

Naast groots wonen op een unieke locatie, biedt BABEL je geborgenheid. Jouw appartement heeft bijvoorbeeld eigen buitenruimte gelegen aan de gezamenlijke straat. De gezamenlijke straat biedt veel ruimte om zelf of samen van te genieten.

De nieuwbouw van BABEL samengevat

  • Tweelaagse gezinswoningen met woonoppervlakte van ca. 90 tot 145 m²
  • Wonen op slechts 10 minuten fietsen van het centrum
  • Een kwalitatief hoog afwerkingsniveau
  • Veel lichtinval dankzij de grote raampartijen
  • Een mooi uitzicht over het water en de stad
  • Parkeerplaats en berging in de inpandige parkeergarage
  • Indicatie start verkoop: medio 2019
  • Koopsomindicatie vanaf ca. € 360.000 v.o.n. inclusief parkeerplaats

Belangstelling in de nieuwbouw van BABEL?

Belangstelling voor een gezinswoning op de Lloydpier of wil je op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan als belangstellende!

Lees meer over BABEL in het inspiratiemagazine

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“BABEL, ruim en bijzonder wonen”

Contactpersonen Babel

Ooms Makelaars Rotterdam
Makelaars

Ooms Makelaars Rotterdam