Nieuwsbrief oktober 2018

Geplaatst op 19-10-2018

Update vanuit BABEL

Deze zomer zijn de verkooptekeningen verder voorbereid en zijn de optimalisaties in het plan verwerkt. Alles is erop gericht om de 23 2-laagse appartementen in verkoop te kunnen brengen. We zijn blij je te kunnen melden dat het plan op de tekentafel zijn voltooiing nadert. Helaas zijn er ook enkele zaken die meer tijd kosten dan gedacht. Dit zorgt ervoor dat we op dit moment nog geen specifiekere informatie kunnen geven over een start verkoop en dat ook de koopsomindicaties nog even op zich laten wachten. We zijn er van overtuigd dit plan de moeite waard is om op te wachten en hopen dat jij daar ook zo over denkt. We hopen je in binnenkort nader te kunnen informeren. De voorbereiding van het project loopt uiteraard verder door.

BABEL: Bijzonder wonen aan het water

In BABEL komen 23 unieke gezinsappartementen. Ze bestaan allemaal uit twee woonlagen, maar daar houdt elke gelijkenis op. Elke woning is anders en dat maakt wonen in BABEL zo leuk! Geen standaard plattegronden maar speelse plattegronden met diverse hoekjes en nisjes.

Rondom het gebouw loopt een straat omhoog. Deze collectieve buitenruimte grenst aan je privé-terras en is een geweldige plek voor je kinderen om buiten te spelen en voor jou om met de buren te socializen. Hier woon je dus niet aan een horizontale, maar aan een verticale woonstraat! Uiteraard is er een lift aanwezig, waardoor je ook vanuit de centrale hal jouw comfortabele en hoogwaardig afgewerkte appartement bereikt. BABEL: de ideale thuishaven voor jou en je gezin, op een unieke locatie aan de Lloydpier.

Inspiratiebijeenkomst Delfshaven op 30 oktober

Op 30 oktober 2018 kun je kennis maken met Delfshaven. Tijdens de avond krijg je een goed beeld over het wonen in Delfshaven. Of zoals iedereen zegt, in West. Je wordt helemaal bijgepraat over alle ontwikkelingen. BABEL is hier ook aanwezig! We zien je graag dinsdag 30 oktober in het Sparta Stadion (Tijd: 18.30 - 22.00u).

Lees hier meer en meld je aan

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van de voortgang via de nieuwsbrief of volg BABEL op Facebook. De verkoop van de appartementen wordt verzorgd door Ooms Makelaars. Ook op dit moment staan de medewerkers van Ooms Makelaars al klaar om jouw vragen te beantwoorden omtrent BABEL en jouw huidige woning. Heb je vragen over de financieringsmogelijkheden neem dan gerust contact met Ooms Makelaars op.

  • Nieuwsbrief oktober 2018

“BABEL, ruim en bijzonder wonen”

Contactpersonen Babel

Ooms Makelaars Rotterdam
Makelaars

Ooms Makelaars Rotterdam