Nieuwsbrief maart 2019

Geplaatst op 14-03-2019

Update vanuit BABEL
Wij kijken er naar uit om dit unieke plan in verkoop te brengen. Op dit moment hebben we helaas nog geen zicht op een start verkoop datum. We zijn in gesprek met de beoogd aannemer. Zodra we hier de benodigde stappen hebben kunnen maken kunnen wij je nader informeren over de planning en koopsomindicaties.

Het projectteam werkt verder aan de voorbereiding zodat er op het moment dat er 'groen licht' is ook spoedig gestart kan worden met de verkoop. Wij begrijpen dat jouw geduld op de proef wordt gesteld. Blijf de nieuwsbrief volgen voor het laatste nieuws. Klik hier om je direct aan te melden voor de nieuwsbrief.

BABEL op de woonbeurs
Dit weekend, 16 en 17 maart, vindt de woonbeurs weer plaats in het WTC in Rotterdam. In de AM stand presenteren we ons aanbod in Rotterdam en de regio. BABEL is hier ook aanwezig. De verkoopdocumentatie laat nog even op zich wachten, wel praten we je graag bij over dit unieke project en we kunnen je enkele nieuwe schetsen laten zien. De schetsen delen we ook in een volgende nieuwsbrief, zo weet je zeker dat je (ook online) niets mist.

  • Nieuwsbrief maart 2019

“BABEL, ruim en bijzonder wonen”

Contactpersonen Babel

Ooms Makelaars Rotterdam
Makelaars

Ooms Makelaars Rotterdam