Een terugblik op 2017 en een doorkijkje naar 2018

Geplaatst op 26-01-2018

In 2017 presenteerden we de plannen voor BABEL. Architect Laurens Boodt won met het ontwerp de prijsvraag voor gezinsappartementen in Rotterdam. Een uniek gebouw qua ontwerp en concept. Hier woon je in een moderne tweelaagse stadswoning in een stoer gebouw van baksteen, staal en glas, op een rustieke Rotterdamse plek: de karakteristieke Lloydpier.

Op zoek naar een unieke woning?
Na de woonwensenenquête en workshops zijn we na de zomer terug gegaan naar de tekentafel om het plan verder uit te werken en te optimaliseren qua ontwerp en woonprogramma. De opvallende vorm van het gebouw biedt ons ook uitdagingen voor het ontwerp. De afgelopen periode zijn er belangrijke stappen gemaakt in het ontwerp, door optimalisaties zijn onder andere de plattegronden aangepast. Het resultaat is een voorlopig programma van 24 tweelaagse stadswoning. Stuk voor stuk unieke woningen met speelse plattegronden. Ideaal voor gezinnen en iedereen die (meer) ruimte zoekt in de stad. De woonoppervlaktes variëren tussen de ca. 90 m2 en 150 m2.

 

 

Medio 2018 in verkoop
In het eerste kwartaal van 2018 verwachten we BABEL aan je te kunnen presenteren. De verkoop staat gepland in het tweede kwartaal van 2018. Houd de nieuwsbrieven de komende tijd in de gaten voor meer informatie.

We bedanken je graag voor je belangstelling.

  • Een terugblik op 2017 en een doorkijkje naar 2018

“BABEL, ruim en bijzonder wonen”

Contactpersonen Babel

Ooms Makelaars Rotterdam
Makelaars

Ooms Makelaars Rotterdam