De eerste impressie

Geplaatst op 20-03-2018

Na een periode van schetsen en ontwerpen konden we je eind vorig jaar melden dat er een voorlopig woonprogramma is voor BABEL. Indien jij op zoek bent naar een uniek appartement met 2 woonlagen in een kleinschalige woontoren centraal gelegen op de Lloydpier, dan is BABEL echt iets voor jou!

De 24 unieke appartementen in de woontoren bestaan allemaal uit twee woonlagen. Bovendien loopt rondom het gebouw een straat omhoog. Deze collectieve buitenruimte grenst aan je privé-terras en is een geweldige plek voor je kinderen om buiten te spelen en voor jou om met de buren te socializen. Hier woon je dus niet aan een horizontale, maar aan een verticale woonstraat! Ideaal voor gezinnen en iedereen die (meer) ruimte zoekt in de stad. De woonoppervlaktes variëren tussen de ca. 90 m2 en 145 m2. Daarom spreken we liever van gezinsappartementen.

Deze week ontvang je als belangstellende voor BABEL een inspiratiemagazine waarin we je graag meer vertellen over dit unieke project; meer beelden van BABEL, een interview met de architect, een kennismaking met 3 van de gezinsappartementen, een vanaf koopsomindicatie en natuurlijk veel leuke hotspots…want die zijn er volop in de buurt.

Het komend weekend wordt de Woonbeurs Rotterdam georganiseerd en uiteraard is AM hier ook aanwezig. In onze stand presenteren we ook de voorlopige plannen voor BABEL. De informatie die we hier presenteren lees je ook terug in het inspiratiemagazine. Heb je vragen voor het projectteam dan zien we je graag op de beurs of neem contact op met Ooms makelaars.

  • De eerste impressie

“BABEL, ruim en bijzonder wonen”

Contactpersonen Babel

Ooms Makelaars Rotterdam
Makelaars

Ooms Makelaars Rotterdam