Rotterdam

BABEL wordt gebouwd op de Lloydpier aan de kant op de hoek van de Kratonkade en de Loods Celebes. Door in te zoomen op de locatiekaart zie je de exacte locatie in Rotterdam.

De Lloydpier is gelegen aan de Maas en aan alle kanten omgeven door water. BABEL is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer dankzij het nabijgelegen tram en metrostation. Binnen 5 minuten fietsen ben je in het oude Westen, 5 minuten verder en je staat op de Coolsingel. Daarnaast ben je met de auto binnen 10 minuten op de A13.

Babel Rotterdam “Groots wonen”

Babel Rotterdam

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Genieten van het water dat doe je direct rondom je woning. Maar ook Het Park bij de Euromast biedt je volop gelegenheid om te genieten. Hier kun je wandelen, joggen of geniet je van een drankje op het terras van Parquit.

Zoek je het dichter bij huis? Op steenworp van BABEL vind je winkels voor je dagelijkse boodschappen maar diverse overige voorzieningen zoals een fitness- en gezondheidscentrum een basisschool en kinderdagverblijf. En niet te vergeten leuke horecagelegenheden met fijne terrassen. BABEL biedt jou hip & happening wonen op een unieke locatie in de stad!

Belangstelling in BABEL te Rotterdam?

Belangstelling voor een tweelaags appartement op de levendige Lloydpier of wil je op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan als belangstellende!

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“BABEL, ruim en bijzonder wonen”

Contactpersonen Babel

Ooms Makelaars Rotterdam
Makelaars

Ooms Makelaars Rotterdam